Sora lui Kate Middleton, dorita intr-un film pentru adulti

Postat de D3mo la 10.05.2011 - 18:29:17 ( Vizualizari : 2126 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Daca starurile nuntii regale ce a facut inconjurul lumii la sfarsitul lunii aprilie au fost Printul William si aleasa sa, Catherine Middleton, mediatizatul eveniment a mai avut un punct de atractie. Sora lui Kate, Pippa, a incantat privirile multora, ea alegandu-se in urma unor fotografii publicate pe internet si cu o oferta de lucru mai „picanta”, in industria filmelor pentru adulti.

Potrivit site-ului TMZ, dupa aparitia impecabila si atractiva a Pippei de la nunta regala, Steven Hirsch, unul din presedintii lui Vivid Entertainment, a propus ca aceasta sa apara intr-unul din filmele porno ale companiei.

Fotografiile din mediul online ale tinerei, in care aceasta dansa alaturi de un barbat, fiind amandoi sumar imbracati (ai o mostra alaturi), se presupune ca au avut si ele un rol major in luarea deciziei.

Hirsch si-a facut cunoscute intentiile printr-o scrisoare in care ii oferea surorii celei numita acum Ducesa de Cambridge 5 milioane de dolari pentru o scena explicita intr-un film pentru adulti. Nici fratele sau, James Middleton, nu este exclus. Daca va dori sa apara si el, intr-o scena diferita, va primi un milion de dolari.

Este fara indoiala o oferta indrazneata, insa pentru Pippa, care face parte acum din familia regala, este si una ce poarta



Taguri

Kate Middleton , film pentru adulti , familia regala , oferta ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:



Linkuri Sponsorizate:




Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games