Arnold Schwarzenegger, din nou in Terminatorul

Postat de D3mo la 27.04.2011 - 23:26:17 ( Vizualizari : 662 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


As vrea sa evit faimoasa exclamatie, „Ma voi intoarce…”, insa este atat de vadit legata de reintoarcerea lui Arnold Schwarzenegger la franciza Terminator, incat nu o pot face. Potrivit Deadline, fosta vedeta a seriei a confirmat ca printre proiectele sale de viitor se numara si unul sau chiar doua filme Terminator.

O veste buna pentru fanii veteranului actor, caci noul proiect il va tine, probabil, ocupat si, astfel, in imposibilitatea de a mai initia vreun proiect de animatie in care sa fie model pentru personajul principal sau, sa zicem, o continuare la Jingle All the Way.

Asaltat de oferte dupa ce a parasit biroul de guvernator al Californiei, Schwarzenegger a luat inca de atunci in considerare participarea la Terminator 5, insa confirmarea vine abia acum, si este intarita de regizorul lui Fast Five, Justin Lin, care va lua sub carmele sale noua poveste.

Momentan, proiectul nu are un scenarist sau o casa de productie, dar odata cu implicarea serioasa a lui Arnold, atat Universal, cat si Sony, si-au exprimat interesul de a cumpara drepturile de productie. Mai multe detalii despre revenirea lui Schwarzie in lumea SF a „terminatorilor” care l-a facut nemuritor, pe masura ce vor aparea.

Taguri

Arnold Schwarzenegger , terminator , actor , Justin Lin ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games