Vin Diesel va deveni The Machine

Postat de D3mo la 21.05.2011 - 16:19:58 ( Vizualizari : 3103 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


L-ai vazut recent in Fast and Furious Five si va aparea de asemenea in a sasea parte a francizei, insa Vin Diesel, cunoscut drept principialul hot de masini Dom Toretto, vireaza acum spre comedia de actiune cu The Machine, o pelicula pe care o va produce si in care va si juca, anunta Deadline.

Actorul va interpreta rolul principal, cel al unui robot cu aspect uman, o arma creata in secret de Pentagon, aflat in cautarea superlativului in materie de armament. Dar ceva nu merge conform planului, iar proiectul este abandonat. Peste catva timp insa, un baiat gaseste si reactiveaza Masina, intre cei doi legandu-se din acel moment o solida prietenie.

Problemele incep atunci cand „tipii rai”, reprezentanti ai Guvernului, afla de existenta activa a lui The Machine si hotarasc sa distruga robotul, considerat cel mai periculos set de echipamente de lupta creat vreodata.

Insa acesta si-a gasit acum o familie pe care se simte dator sa o protejeze, acest lucru insemnand si adaptarea lui la mediul casnic uman, evident, cu rezultate hilare.

Filmul nu are inca un regizor atasat, dar este programat sa inceapa filmarile spre sfarsitul anului. Semnatarii scenariului vor fi Thomas Lennon si Robert Garant (Night at the Museum).

Taguri

Vin Diesel , Thomas Lennon , Night at the Museum , actor ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:



Linkuri Sponsorizate:




Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games