Nicolas Cage si John Cusack, suspans in Alaska

Postat de D3mo la 27.07.2011 - 20:55:06 ( Vizualizari : 2073 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Au jucat impreuna in Con Air, acum 14 ani si se vor reuni pe marele ecran pentru The Frozen Ground, scrie Deadline. John Cusack si Nicolas Cage sunt in negocieri pentru aparitia in filmul de debut regizoral al lui Scott Walker, care va semna si scenariul.

Bazat pe povestea adevarata a lui Robert Hansen, The Fronzen Ground descrie intamplarile petrecute intr-un oras din Alaska unde acesta a initiat un joc mortal de-a soarecele si pisica: rapea femei, pe care le elibera apoi in pustiu pentru a le vana. Se pare ca barbatul a omorat in total intre 17 si 21 de persoane.

Invers fata de rolurile avute in filmul de actiune din 1997 (unde Cusack a imbracat uniforma politistului, iar Cage pe cea a detinutului criminal), in noua pelicula Cusack il va interpreta pe duplicitarul Hasen, un om de treaba si vanator talentat in ochii prietenilor si ai vecinilor sai, iar Cage va primi rolul unui politist care da de urma unei victime a criminalului, aflata inca in viata, cu ajutorul careia incearca sa ajunga la Hansen.

Taguri

Con Air , Nicolas Cage , Scott Walker , Robert Hansen ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:



Linkuri Sponsorizate:




Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games