Mutanta cu trei sani va aparea in remake-ul Total Recall

Postat de D3mo la 03.08.2011 - 17:21:52 ( Vizualizari : 1372 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Intr-un interviu acordat Collider la editia de anul acesta a conventiei Comic-Con de la San Diego, Len Wiseman a raspuns catorva intrebari legate de productia noului Total Recall, pe care il va regiza. Una dintre intrebari viza aparitia in film a femeii cu trei sani din versiunea anterioara a filmului, unul din elementele inedite prin care s-a remarcat productia.

Wiseman a confirmat aparitia mutantei extrem de bine dotata fizic in noua adaptare a nuvelei lui Philip K. Dick, We Can Remeber It For You Wholesale. Regizorul s-a oprit insa aici cu dezvaluirile, neexplicand si cum se va integra personajul in poveste.

In versiunea din 1990 a filmului lui Paul Verhoven, femeia era o prostituata de pe Marte, pe nume Mary, care ii iese in cale lui Douglas Quaid (Arnold Schwarzenegger), in timp ce acesta se afla pe urmele Melinei (Rachel Ticotin). Actrita care o interpreteaza pe Mary se numeste Lycia Naff si nu este, in realitate, posesoarea acestui deosebit atribut feminin. Multa vreme dupa aparitia in Total Recall, actrita a fost chestionata in legatura cu acest lucru.

Noul film nu va include insa in scenariu si calatoria pe Marte a lui Quaid.

Regizorul a declarat si ca versiunea sa a primit un rating PG-13 (ce interzice accesul copiilor sub 13 ani fara acordul parintilor). Originalul Total Recall a fost plasat de catre Motion Picture Association of America in categoria NC-17, reprezentand interdictia de vizionare pentru cei sub 17 ani.

Ai mai jos scena cu mutanta din filmul lui Paul Verhoven.Taguri

remake , Total Recall , Arnold Schwarzenegger , Len Wiseman ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games