Mostri veniti printr-un portal, oameni ce controleaza costume-robot in Pacific Rim

Postat de D3mo la 12.03.2011 - 18:05:11 ( Vizualizari : 1434 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Pacific Rim a luat locul lui At the Mountains of Madness pe lista proiectelor la care Guillermo del Toro va incepe lucrul in curand si pare a nu fi cu nimic mai prejos fata de acesta. Noile detalii obtinute de catre site-ul Newsinfilm.com sustin aceasta idee si ne ajuta sa ne imaginam aspectul si proportiile captivante ale viitoarei pelicule.

Iata ce ne asteapta din partea recent anuntatului SF cu monstri gigantici al lui Del Toro.

Actiunea filmului se va imparti intre doua lumi. Una este o versiune futurista a Terrei, unde, in noiembrie 2012, un monstru gigant iese din Oceanul Pacific si ataca Osaka, unul dintre cele mai mari orase ale Japoniei.

Cealalta se numeste The Anteverse si este locul de unde a venit infricosatorul monstru. Insa acesta nu este singurul care va pune in pericol orasele de coasta. O multime de creaturi groaznice, de dimensiuni impresionante, isi fac aparitia printr-un portal, aflat la 8 km sub nivelul marii.

Pentru a se putea lupta cu acesti monstri si a-i distruge, armata pune in aplicare proiectul „Jaeger”, in care pilotii sunt antrenati sa controleze costume-robot de dimensiuni asemanatoare monstrilor, dotate cu scuturi si arme de ultima tehnologie. Personajul central al acestei aventuri epice va fi pilotul Raleigh Antrobus, trimis in misiune la Tokyo.

Desi cel angajat sa puna pe hartie povestea filmului, Travis Beacham (Clash of the Titans), s-a ferit sa confirme in mod direct nou publicatele informatii, el nici nu le-a infirmat, mentionand doar ca scenariul se afla, inca, in lucru.

Pacific Rim va fi gata de lansare in 2013.

Taguri

monstri , 2012 , creaturi , roboti ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games