Ian Holm este din nou Bilbo in The Hobbit

Postat de D3mo la 25.04.2011 - 12:24:46 ( Vizualizari : 1789 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Actorul care a interpretat rolul lui Bilbo Baggins in Lord of the Rings (Fellowship of the Ring si Return of the King) isi va face din nou aparitia in noua aventura epica bazata pe cartea lui J.R.R. Tolkien, The Hobbit, scrie CinemaBlend.

Peter Jackson, regizorul celor doua parti ale filmului bazat pe calatoria lui Bilbo alaturi de vrajitorul Gandalf si cei treisprezece pitici spre Muntele Singuratic, pentru a-l deposeda de comori pe infricosatorul dragon Smaug, este cel care a confirmat stirea.

In permanenta legatura cu fanii The Hobbit prin intermediul Facebook si al unui videoblog, Jackson a precizat ca il vom revedea pe Holm in rolul unui Bilbo ceva mai in varsta, tanarul hobbit, protagonistul filmului, fiind interpretat de Martin Freeman.

Participarea lui Holm in aceasta productie era asteptata, insa, pana acum nu fusese oficial confirmata. Veteranul actor britanic se alatura astfel lui Ian McKellen (Gandalf), Andy Serkis (Gollum), Elijah Wood (Frodo), Orlando Bloom (Legolas) si Cate Blanchett (Galadriel), alaturi de care a jucat si in franciza Lord of the Rings.

Prima parte a The Hobbit va fi lansata in decembrie 2012.

Taguri

Lord of the Rings , Bilbo Baggins , Gandalf , vrajitor ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games