Furios si iute 5, al treilea cel mai bun debut al anului in Romania

Postat de D3mo la 03.05.2011 - 22:56:14 ( Vizualizari : 1963 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Nu mai putin de 35.549 de spectatori si-au facut timp in weekend sa vada noile aventuri "in viteza" ale lui Vin Diesel in Fast & Furious 5, al cincilea film din seria care a strans deja aproape un miliard de dolari in intreaga lume. Dupa Tangled/O poveste incalcita si The Tourist, Furios si iute in viteza a cincea are al treilea cel mai bun debut al anului in Romania.

Pe locul doi in box-office aluneca animatia 3D Rio, cu 11.639 de spectatori de vineri pana luni, in timp ce comedia Hall Pass/Concediu de la casnicie, a avut in al doilea weekend de prezenta pe marile ecrane din tara 8.030 de spectatori.

Nasa, comedia regizata de Virgil Nicolaescu si Jesus del Cerro, a avut in weekendul premierei 4.833 de spectatori, clasandu-se pe locul patru in box office, in timp ce Apa pentru elefanti, filmul cu Reese Witherspoon si Robert Pattinson in rolurile principale, a coborat pe locul 5, cu 4.268 de spectatori.

Cea de-a treia premiera a saptamanii, filmul romanesc Viata mea sexuala, a avut 262 de spectatori, clasandu-se pe locul 22 in top.

Taguri

Vin Diesel , box office , viteza , rio ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games