Daniel Radcliffe pune pe jar studiourile Warner Bros.

Postat de D3mo la 03.03.2011 - 21:52:10 ( Vizualizari : 1347 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Studiourile Warner Bros. sunt fortate sa cumpere toate biletele de la cinci spectacole succesive ale unei piese pe Broadway cu Daniel Radcliffe in rol principal, pentru a-l avea pe actor la premiera londoneza a productiei Harry Potter si Talismanele Mortii, partea a doua, din 7 iulie.

Studiourile s-au declarat "infuriate" de pretentia producatorilor piesei "How To Succeed in Business Without Really Trying", dar sunt "furioase" si ca Radcliffe si -a luat acest angajament pe Broadway, cand ar trebui sa promoveze ultima parte a seriei Harry Potter.

Warner Bros. au nevoie de Daniel Radcliffe pentru o perioada mai mare, nu doar la premiera londoneza - care sa includa premiera americana a filmului, conferinte de presa si interviuri acordate de principalul star al productiei, insa suma ceruta de realizatorii spectacolului se ridica la 300.000 de lire. "Producatorii piesei de teatru nu fac compromisuri: spun ca nu-i vor da drumul lui Radcliffe decat daca Warner cumpara toate biletele la spectacolele din serile in care au nevoie de el", declara sub protectia anonimatului o persoana din interiorul Warner Bros.

Cu premiera in Romania pe 15 iulie 2011, Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea II ne va arata ca Harry Potter este singurul care va trebui sa faca sacrificiul suprem in confruntarea cu Lord Voldemort.

Taguri

harry potter , warner bros , Daniel Radcliffe , Broadway ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games