Prometheus se pregateste de inceputurile timpului”

Postat de D3mo la 12.07.2011 - 22:18:47 ( Vizualizari : 3873 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Detaliile despre Prometheus raman invaluite in mister, insa nu acelasi lucru se poate spune si despre locatiile in care acesta este filmat, cu mentiunea ca, totusi, producatorii se feresc sa ofere prea multe explicatii in legatura cu acestea, deoarece, motiveaza Ridley Scott, „sunt multe lucruri inovatoare si noi in film; ar fi pacat sa stricam surpriza cu informatii din interior”.

Recent, potrivit IceNews.is, filmarile la SF-ul cu trimiteri la Alien s-au mutat din Londra in Islanda, unde se vor desfasura timp de doua saptamani. Locatiile vizate sunt vulcanul Hekla dar si cascada Dettifoss – cea mai puternica din Europa prin debitul sau - unde actorii Charlize Theron, Michael Fassbender si Noomi Rapace vor lua parte cu totii la filmari.

Potrivit lui Scott, doar 15 minute din film vor avea in prim plan diverse locatii din Islanda, in incercarea de a reda „inceputurile timpului”. Legat de includerea peisajelor tarii in programul de filmari, regizorul a mentionat: „Am putea gasi privelisti asemanatoare si in alte parti ale lumii, insa aici totul e atat de salbatic, atat de apropiat de perioada Jurassic-ului... iar asta a cantarit foarte mult in luarea deciziei finale”, a spus el.

In urma cu o saptamana a fost mediatizata o stire potrivit careia vulcanul Hekla, unul din cei mai activi ai tarii, este pe cale sa erupa, ceea ce ar pune in pericol filmarile la Prometheus. Insa aceasta s-a dovedit a fi falsa. „Daca cuiva ii este teama de natura in aceasta profesie, ar face bine sa isi gaseasca o alta”, a spus Scott reporterilor din Reykjavik, inainte sa calatoreasca spre Hekla.

Taguri

ridley scott , alien , Prometheus , Noomi Rapace ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games