Angelina Jolie: „actoria e ca o terapie”

Postat de D3mo la 01.08.2011 - 17:05:28 ( Vizualizari : 3218 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Intr-un recent interviu acordat publicatiei Financial Times, Angelina Jolie a declarat ca, in opinia sa, actoria este un fel de terapie, dar si ca, odata cu inaintarea in varsta, isi da seama ca interesul sau de a se afla in fata camerei de filmat se diminueaza.

„A interpreta un rol este, intr-un fel, o forma de terapie. Pe masura ce te indrepti spre maturitate, te intrebi: sunt suficient de puternic, sunt destul de bine cladit mintal? Inteleg cum trebuie dragostea, ma inteleg suficient pe mine insami?” a spus Jolie, explicand ca, de multe ori, si-a ales partituri care ii ofereau raspunsuri la aceste intrebari.

„Sunt suficient de matura acum, stiu cine sunt. Ma intereseaza mai putin ca personajul pe care il interpretez sa ma ajute sa descopar ceva despre mine… Sunt capabila sa raspund singura acestor intrebari, ca femeie, ca adult, ca membru al unei familii”, a adaugat ea.

In acelasi interviu, actrita de 36 de ani a tinut sa mentioneze ca ea si partenerul sau de viata, Brad Pitt, planuiesc sa reduca numarul filmelor in care se vor implica pe viitor, deoarece vor sa se concentreze asupra altor lucruri de importanta pentru ei, precum familia, si nu au de gand sa faca filme pana la sfarsitul vietii.

Nu cu mult timp in urma, Jolie anunta ca, alaturi de Pitt, isi ajuta copii adoptati sa afle cat mai multe despre tarile din care provin si planuiesc in acest sens, in mod constant, excursii cu ajutorul carora acestia sa nu-si uite niciodata originile.

Taguri

Angelina Jolie , familie , Brad Pitt , interviu ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games