Tot ce stim despre Conan Barbarul

Postat de D3mo la 03.08.2011 - 17:17:34 ( Vizualizari : 1301 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Este suficient sa prinzi la cinema trailerul filmului Conan the Barbarian, cu Jason Momoa in rol principal, ca sa-ti doresti sa afli mai multe despre aceasta productie care are toate sansele sa ne impresioneze din 19 august. Forta pe care o afiseaza pe ecran noul Conan, creaturile fantastice cu care se confrunta, plus efecte speciale spectaculoase - toate fac din Conan 3D o premiera asteptata. Cu toate acestea, nu foarte multe informatii au iesit la iveala despre acest film pentru iubitorii de filme fantastice cu aventuri. De aceea, Cinemagia recapituleaza pentru voi tot ce se stie despre acest erou, pe care Arnold Swarzenegger l-a facut atat de popular.

Dupa ce a fost martor la uciderea tatalui sau si distrugerea pana in temelii a satului in care a copilarit, Conan nu mai are alta sansa decat sa se alature unei lumi nelegiuite, in care devine pe rand borfas, pirat si apoi razboinic. Pornit pe un drum departe de limitele legii, Conan se hotaraste sa-l distruga pe Khalar Zym, regele razboinic care i-a nimicit tribul. Insa, pana a ajunge acolo Conan trebuie mai intai sa scape cu viata din infruntarea cu monstrii, calaii lui Zym si cu Marique, o vrajitoare temuta.

Conan este cimmerian (acestia fiind nomazi indo-europeni, oarecum inruditi cu celtii), fiind un barbar al nordului indepartat, desi unul din stramosii lui se trage dintr-un trib din sud. Nascut pe un camp de lupta ca fiu al fierarului satului, Conan s-a maturizat repede si deja la cincisprezece ani era un razboinic cu experienta, care participase la distrugerea avanpostului aquilonian Venarium. Dupa aceasta, dorul de noi aventuri l-a facut sa cunoasca noi monstri, balauri, crasmarite voluptoase, printese frumoase. Calatorind prin lume ca hot, proscris, mercenar sau pirat, ajunge in cele din urma sa obtina coroana Aquiloniei, cel mai puternic regat al vremii, dupa ce il ucide pe tiranul acesteia pe treptele tronului.

Aventurile lui eroice sunt cel mai des motivate de propria lupta pentru supravietuire sau de castig, ceea ce implica mai degraba trasaturile unui antierou si ale "spadasinului amoral" din genul fantasy. Cu toate acestea, Conan nu este un supererou: el nu se poate lipsi de ajutorul zeului lup Zelata, atunci cand e vorba de a invinge patru soldati Nemedieni. Unele din cele mai stranse victorii vin din lupta impotriva adversarilor cu puteri superumane: unul din ei este Thak, omul maimuta, sau strangulatorul Baal-Pteor. Conan, astfel, nu e deloc invincibil si se stie ca a fost de mai multe ori capturat ori infrant. Urmarind trailerul de mai jos, ne putem da seama de amploarea aventurilor pe care ni le pregatesc regizorul Marcus Nispel, scenaristii Robert E. Howard, Sean Hood, Joshua Oppenheimer, Thomas Dean Donnelly si producatorii
Taguri

Conan the Barbarian , Robert E. Howard , Sean Hood , actor ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games