Tom Cruise, gata de lupta in prima imagine oficiala din Mission Impossible

Postat de D3mo la 09.08.2011 - 20:33:34 ( Vizualizari : 2251 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Prima imagine oficiala a lui Tom Cruise in rolul lui Ethan Hunt a fost lansata de Paramount si preluata de Yahoo!Movies, iar titlul celei de-a patra parti a francizei, Mission: Impossible - Ghost Protocol, este in acord perfect cu infatisarea actorului.

La adapostul unui jachete cu gluga, Hunt se indeparteaza, incercand sa se faca nevazut, de o explozie masiva ale carei flacari sunt vizibile in fundal. Asa cum ai vazut si in trailerul filmului, nu este vorba de o singura cladire, ci de tot Kremlin-ul!

De aceasta data, protagonistul face echipa cu un agent mai tanar, interpretat de Jeremy Renner. Personajul acestuia, Brandt, a fost creat special pentru a-l inlocui pe Ethan Hunt in cazul in care Cruise se hotaraste sa paraseasca seria.

„I’m back!”, pare a spune Cruise, uitandu-se direct in ochii nostri. Va fi o reintalnire interesanta, una in care starul de 49 de ani este pe cale sa se transforme din nou in eroul de actiune in care l-am admirat in numeroasele filme din cariera.

Lansarea romanesca a peliculei va avea loc pe 16 decembrie si ii mai are pe afis pe Simon Pegg, Ving Rhames, Michael Nyqvist, Léa Seydou si Paula Patton. Regizorul filmului este Brad Bird (The Incredibles, Ratatouille), iar printre producatori se afla J.J. Abrams.



Taguri

Tom Cruise , Mission: Impossible , Ghost Protocol , actor ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:



Linkuri Sponsorizate:




Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games