Titanic 3D, de anul viitor pe marile ecrane

Postat de D3mo la 21.05.2011 - 16:21:22 ( Vizualizari : 1053 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Iti mai amintesti faimoasa melodie cantata de Celine Dion, My Heart Will Go On, din coloana sonora a filmului Titanic? Ei bine, James Cameron vrea ca inimile noastre sa fie atrase in continuare de pelicula pe care a regizat-o in 1997, de data aceasta convertita la 3D, varianta in care va fi lansata, conform EmpireOnline, din 6 martie 2012, pe marile ecrane.

Data lansarii a fost aleasa pentru a sarbatori aniversarea a 100 de ani de la prima si ultima calatorie a navei Titanic (inceputa insa pe 10 aprilie 1912). Cameron si-a anuntat planurile de a converti succesul sau de acum 14 ani la 3D inca de anul trecut, iar in opinia sa filmul exercita inca putere de atractie in ceea ce priveste emotiile starnite de tragicul incident iar imaginile sunt mai pline de pline de forta ca niciodata.

„Exista o generatie intreaga care nu a vazut Titanicul asa cum trebuia sa fie vazut, pe marele ecran. Iar acest Titanic va fi asa cum nu l-ati mai vazut niciodata.”, a mentionat regizorul intr-o declaratie de presa.

Cu incasarile de 1,84 de miliarde de dolari ale povestii de dragoste dramatice de la bordul celei mai mari nave de pasageri din lume (la vremea aceea), James Cameron a stabilit un record intrecut doar recent si tot de o pelicula de-a sa, Avatar 3D, lansat in 2009.

Taguri

titanic , James Cameron , 3D , Avatar ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games