The Avengers se pregatesc sa puna pe jar un oras american

Postat de D3mo la 09.08.2011 - 20:35:08 ( Vizualizari : 2030 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Iti spuneam acum ceva vreme ca The Avengers filmeaza la un centru NASA din Ohio, Statele Unite, insa noi informatii despre productia filmului au aparut online prin intermediul Cleveland.com, site-ul de stiri al orasului situat tot in statul Ohio, unde supereroii Marvel urmeaza sa isi faca aparitia.

Pentru urmatoarele patru saptamani, o artera a orasului amenajata pentru a semana unei strazi din New York, va exploda la propriu si la figurat in scenele de actiune in care Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Hemsworth (Thor), Chris Evans (Captain America), Scarlett Johansson (Black Widow) si Samuel L. Jackson (conducatorul agentiei S.H.I.E.L.D., Nick Fury) isi vor face aparitia pentru a lupta impotriva unui puternic dusman comun.

Unul dintre producatorii filmului, Patty Whitcher, a tinut sa atentioneze locuitorii orasului ca trebuie sa se indeparteze pe cat posibil de platourile de filmare din motive de siguranta. „Vor fi cateva explozii periculoase, a spus el, dar oamenii ii vor putea vedea pe actorii si eroii lor preferati ai echipei The Avengers in actiune pe strazile propriului lor oras”.

Lansarea The Avengers a fost anuntata pentru 4 mai 2012.

Taguri

The Avengers , Robert Downey Jr. , marvel , iron man ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games