SF-ul de proportii epice al lui Joseph Kosinski, reintitulat Horinzons

Postat de D3mo la 17.03.2011 - 19:29:00 ( Vizualizari : 1363 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Regizorul devenit cunoscut dupa blockbuster-ul TRON: Legacy a anuntat, inca de anul trecut, ca a inceput sa lucreze la Oblivion, un SF dupa o idee originala a sa, transpusa deja intr-un roman grafic. Conform The Hollywood Reporter, proiectul este in dezvoltare si are acum un alt scenarist si un nou titlu.

Filmul a primit numele Horizons, desi nu a fost anuntat daca si in ce fel aceasta modificare va avea vreun impact asupra povestii, iar Karl Gadjusek a preluat scenariul de la William Monahan (castigator de Oscar cu The Departed).

Potrivit sinopsisului, Horizons este o aventura SF de proportii, plasata intr-un viitor post-apocaliptic al Terrei, unde civilizatia se dezvolta deasupra norilor, departe de suprafata poluata a pamantului.

Personajul central este un tanar soldat condamnat de Curtea Martiala sa scormoneasca prin ruinele de jos, insotit de o un grup de roboti, alaturi de care trebuie sa gaseasca ramasitele rasei extraterestre care a fost invinsa de oameni cu ani in urma.

El descopera insa, intr-o zi, o nava spatiala prabusita in care se afla o frumoasa si misterioasa femeie. Intamplarea declanseaza o serie de evenimente neasteptate si de neoprit, care il forteaza sa puna la indoiala tot ceea ce stia despre lumea si viata sa.

Este un proiect important pentru cei de la Disney, studioul ce se va ocupa de productia acestuia, dar si pentru regizor, care are aceasta idee in lucru de aproximativ cinci ani si intentiona sa-si faca cu ea debutul in lung-metraj. Romanul grafic, din care ai cateva imagini in galerie, a fost scris de Kosinski si ilustrat de artistul Andree Wallin.

Taguri

actor , TRON: Legacy , Oblivion , disney ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games