Prolificul Steve Carell

Postat de D3mo la 21.08.2011 - 20:09:29 ( Vizualizari : 3042 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Actorul devenit celebru in intreaga lume dupa Virgin la 40 de ani a implinit saptamana trecuta 49 de ani si da semne ca se pregateste sa intre in cel mai prolific deceniu al carierei. Chiar daca isi ia ramas bun de la popularul serial The Office, Steve Carell nu anunta deloc ca va sta degeaba: are in pregatire nu mai putin de 10 proiecte pentru urmatorii cativa ani. Iata mai jos cateva dintre cele mai interesante noi comedii cu actorul de vazut luna viitoare in Crazy, Stupid, Love./A naibii dragoste.

Seeking a Friend for the End of the World este un road-movie apocaliptic: cand un asteroid ameninta sa distruga Terra, Dodge (Carell) este parasit de sotie, care fuge de acasa panicata. Barbatul ii cere atunci ajutorul vecinei sale Penny (Keira Knightley) si porneste spre orasul natal pentru a o reintalni pe fosta iubita din liceu. Traseul celor doi eroi va fi punctat cu o multime de intalniri care mai de care mai trasnite, caci, sa nu uitam, in contextul iesit din comun, orice se poate intampla... Filmarile la Seeking a Friend s-au terminat, dar o data de lansare inca nu a fost stabilita.

Carell schimba apoi generatia de colegi in Great Hope Springs, o comedie dramatica in care apare alaturi de Meryl Streep si Tommy Lee Jones. Cei doi actori vor interpreta un cuplu care, dupa 30 de ani de casnicie fericita, ajung intr-un impas emotional si-i cer ajutorul unui consilier marital (Carell) pentru a-si da seama, de-a lungul unui weekend de terapie, daca mai merita sau nu sa ramana impreuna. Avand in vedere distributia si potentialul dramatic (dar si comic), sunt ceva sanse sa auzim de dramedia lui David Frankel nu doar la anul, cand are loc premiera, ci si in 2013, o data cu nominalizarile la premiile Oscar.

In acest moment Steve Carell se pregateste sa abordeze o noua comedie, Burt Wonderstone, in care joaca rolul titular, cel al unui showman specializat pe numere de magie in Las Vegas. Foarte popular in urma cu ceva vreme, Burt se trezeste detronat de un mai tanar magician mult mai sarmant, ceea ce-l indeamna pe erou sa faca tot ce-i sta in putere pentru a-si regasi dragostea pentru magie si a reveni in top. Filmarile vor incepe in luna octombrie, iar o premiera este posibila in toamna lui 2012.

Ca multi altii dintre colegii sai, actorul se implica mai nou si in productie si, prin intermediul companiei sale producatoare, cumpara scenarii in ale caror ecranizari are toate sansele sa interpreteze rolul principal. Unul dintre astfel de proiecte este ireverentiosul A Boyfriend for My Wife, povestea unui barbat care vrea sa divorteze de insuportabila-i sotie si, speriat de eventualele reactii extreme ale acestuia, abordeaza problema dintr-un unghi nou: incearca sa o faca sa se indragosteasca de un alt barbat. Filmul este remake-ul unei populare comedii argentiniene, Un novio para mi mujer/Un iubit pentru sotia mea, din 2008.

Este posibila realizarea lui Get Smart 2, continuarea comediei de actiune din 2008, dar mai interesant ni se pare proiectul Of All the Things, scris de scenaristii lui Horrible Bosses/Sefi de cosmar (o cronica AICI), filmul lansat saptamana trecuta in Romania. Steve Carell ar trebui sa-l interpreteze pe Dennis Lambert, un compozitor de hituri din anii '70 si '80, care iese din atentie de indata ce decide sa-si interpreteze singur creatiile. Ani mai tarziu, Dennis isi castiga painea cea de toate zilele ca agent imobiliar, dar primeste un telefon ce-i da viata peste cap: afla ca in Filipine albumul sau a avut un succes fenomenal si este invitat intr-un turneu in arhipelag. Bineinteles, eroul nu va ezita prea mult inainte de a accepta, ceea ce-l va arunca intr-un mediu pentru care nu este deloc pregatit...

Taguri

oscar , Steve Carell , Great Hope Springs , Burt Wonderstone ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:



Linkuri Sponsorizate:




Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games