Happy Feet 2 danseaza periculos in noul poster al filmului

Postat de D3mo la 27.07.2011 - 20:48:59 ( Vizualizari : 1362 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


La fel de simpatici si plini de verva ca in primul film, pinguinii dansatori din Happy Feet sunt gata sa dea buzna din nou pe marile ecrane in aceasta toamna – lansarea in Romania este programata pentru 25 noiembrie – iar posterul teaser al filmului, publicat de Moviefone, tine sa ne reaminteasca acest lucru.

Dupa ce ne-au aratat ce le pot picioarele in primul trailer al filmului, Mumble (Elijah Wood), Gloria (Pink, care a inlocuit-o pe Brittany Murphy dupa decesul acesteia), puiul lor Erik (Elizabeth Daily), dar si Sofia Vergara, Robin Williams, Matt Damon, Hank Azaria si Brad Pitt (care dau glas altor personaje din film) vor demonstra ca fiecare pas conteaza, mai ales cand lucrurile devin periculoase… Dar ce se intampla in noua pelicula?

Fiul lui Mumble si al Gloriei, Erik, este rusinat de faptul ca nu poate dansa la fel ca tatal sau, asa ca fuge de parinti si isi gaseste un alt mentor in persoana lui The Mighty Sven, un pinguin capabil sa zboare. Lucrurile se complica insa in asemenea masura, incat Mumble trebuie acum sa apeleze la intreaga populatie a pinguinilor si la aliatii acestora, pentru a indrepta lucrurile.

In ciuda coloraturii vesele a cuvantului „two” din poster, care ne duce cu gandul la Rio si ale sale ritmuri de salsa, prezentarea din trailer este facuta intr-un ton ceva mai saltaret, inspirat din melodia lui Justin Timberlake, Sexy Back. Un plus al filmului ar putea veni din 3D-ul peliculei, Happy Feet fiind, totusi, una din productiile ce ar merita vazute in aceasta varianta.
Taguri

Happy Feet , 3D , actor , Justin Timberlake ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games