Fosta Wonder Woman va juca in G.I.Joe: Cobra Strikes

Postat de D3mo la 03.07.2011 - 22:36:25 ( Vizualizari : 823 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


N-a avut succes ca Wonder Woman, insa a fost distribuita in G.I. Joe: Cobra Strikes, tot intr-un rol de actiune. Dupa ce episodul pilot al serialului nu a reusit sa atraga publicul, iar studiourile producatoare au anulat continuarea acestuia, Adrianne Palicki va schimba coloratul costum de supereorina pe unul militar si o va intruchipa pe Lady Jaye, personajul principal feminin din sequel-ul filmului lansat in 2009, scrie The Wrap.

Actrita se alatura unei distributii alcatuite din Channing Tatum (in rolul lui Duke), Ray Park (Snake Eyes), Byung Hun-Lee (Storm Shadow) si Jonathan Pryce (presedintele Statelor Unite), care si-au reluat rolurile, dar si nou-venitilor Elodie Young (Jinx), (Dwayne Johnson (Road Block) si RZA (cunoscut ca rapper, dar si ca actor). Personajul interpretat de Palicki este o specialista in operatiuni militare sub acoperire a G.I. Joe.

Un loc vacant in echipa de actori ai filmului regizat de John Chu este cel al interpretului generalului Joseph Colton – prima din linia de figurine-soldat lansate de cei de la Hasbro si cel de la care vine numele G.I. Joe – iar acesta ar putea reveni, printre altii, lui Bruce Willis, care a primit, potrivit Deadline, o oferta in acest sens.

Pe Adrianne Palicki o vom putea vedea alaturi de Chris Hemsworth in Red Dawn, un alt film de actiune, a carui lansare nu a avut loc inca. G.I. Joe: Cobra Strikes va debuta pe marile ecrane in vara lui 2012.

Taguri

Wonder Woman , G.I. Joe , Adrianne Palicki , Dwayne Johnson ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games