Clash of the Titans, Sex and the City 2, Cher - "sanse" la Zmeura

Postat de D3mo la 05.01.2011 - 21:07:49 ( Vizualizari : 1617 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Sfarsitul lunii ianuarie nu va aduce doar nominalizarile pentru premiile celor mai buni dar si cele pentru cei mai putin buni din industria cinematografica. Zmeura de Aur isi va anunta nominalizarile pe 24 ianuarie – cu o zi inaintea celor la Oscar, insa Awards Tracker, blogul preluat de Los Angeles Times, a publicat deja o parte a listei posibililor castigatori.

La categoria "Cel mai prost film", finalistele sunt: The Bounty Hunter, Clash of the Titans, The Expendables, Grown Ups, Jonah Hex, Killers, The Last Airbender, Little Fockers, Sex and the City 2, The Twilight Saga: Eclipse, Vampires Suck si Yogi Bear. Castigatorul de anul trecut a fost Transformers: Revenge of the Fallen, in ciuda incasarilor de 834 de milioane de dolari.

Burlesque a scapat de nominalizarea la cel mai prost film, dar a primit restul nominalizarilor. Muzicalul s-a calificat la categoriile Cel mai prost scenariu, Cel mai prost regizor, Cel mai prost actor in rol secundar (Cam Gigandet), Cea mai proasta actrita in rol secundar (Kirsten Bell, dar si Cher) si Cea mai proasta actrita (Christina Aguilera).

Premiul pentru cea mai proasta actrita, castigat anul trecut de Sandra Bullock pentru rolul din All About Steve, i-ar putea reveni acum si lui Jessica Alba, calificata pentru interpretarile din patru filme: The Killer Inside Me, Little Fockers, Machete si Valentine’s Day, lui Emily Blunt pentru The Wolfman si Gulliver’s Travels, dar si Angelinei Jolie pentru rolul din The Tourist (film pentru care a primit si o nominalizare la Globurile de Aur).

Cel mai prost actor in rol secundar ar putea fi George Lopez, pentru interpetarile din Marmaduke, The Spy Next Door si Valentine’s Day, dar si Mickey Rourke pentru The Expendables si Iron Man 2.

O categorie speciala va fi introdusa anul acesta: "Worst Eye-Gouging Misuse of 3-D". Printre filmele calificate sunt Piranha 3D, The Nutcracker in 3D, si Resident Evil: Afterlife.Taguri

actor , little fockers , cher , christina aguilera ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games