Bonnie si Clyde, readusi pe marile ecrane de regizorul lui Limitless

Postat de D3mo la 27.07.2011 - 20:51:36 ( Vizualizari : 858 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Ai putea crede ca noul film oferit lui Neil Burger, regizorul lui Limitless, este un remake al clasicului Bonnie and Clyde, productia lui Arthur Penn din 1967.

Dar lucrurile nu stau chiar asa. Potrivit MovieWeb, Go Down Together va fi bazat pe cartea documentara a lui Jeff Guinn (Go Down Together: The Untold Story of Bonnie and Clyde), care descrie adevarul din spatele cuplului de criminali, ale caror fapte au fost dramatizate in filmul de acum 44 de ani.

Relansarea aventurilor celor doi va sta sub mana scenaristului lui Up in the Air, Sheldon Turner, si se anunta, ca mai toate remake-urie din ultima vreme, a fi ceva mai intunecata si mai curajoasa decat productia lui Penn. Clasicul din 1967 i-a avut pe Warren Beatty drept Clyde Barrow si pe Faye Dunaway drept Bonnie Parker si a fost castigatorul a doua premii Oscar.

Indragostitii rebeli si aventureri Bonnie si Clyde au fost sursa de inspiratie pentru multe alte filme, printre care si cel regizat de Oliver Stone in 1992, Natural Born Killers.

Un alt proiect recent, The Story of Bonne and Clyde, ii va avea pe Hillary Duff si Kevin Zegers in rolurile principale, intr-un film independent regizat de Tonya S. Holly.

Neil Burger mai este atasat si adaptarii pentru marele ecran a seriei de jocuri video Uncharted.

Taguri

Neil Burger , Bonnie and Clyde , Hilary Duff , actor ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games