Arnold Schwarzenegger, parasit de sotie

Postat de D3mo la 11.05.2011 - 19:46:28 ( Vizualizari : 825 )

Trimite pe : Yahoo Facebook


Vedeta a Hollywood-ului si fost guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger lucreaza acum la revenirea sa in industria cinematografica, si nu fara succes, insa pe plan personal lucrurile nu stau la fel de bine: sotia sa, Maria Shriver, a decis ca mariajul lor are nevoie de o pauza si s-a mutat din casa in care locuiau impreuna.

Potrivit Los Angeles Times, despartirea celor doi are loc dupa 25 de ani de casnicie. Shriver si Schwarzenegger s-au cunoscut in 1977, la un turneu de tenis, si s-au casatorit noua ani mai tarziu. Au impreuna patru copii.

Sotia lui Arnold a fost cea care a initiat despartirea si cea care a facut discretele declaratii de presa, in care nu specifica motivul separarii, apeland la intelegerea publicului in aceasta problema „privata”. Cuvantul divort nu a fost inca rostit, cuplul urmand sa stabileasca viitorul relatiei lor.

Se pare ca motivele nemultumirii doamnei Shriver fata de sotul sau dateaza de mai multi ani si au de-a face cu numirea sa in fotoliul de guvernator, in conditiile in care acesta a candidat din partea republicanilor, in timp ce ea era o sustinatoare a democratilor. Un alt impediment in continuarea mariajului ar fi si numeroasele infidelitati ale lui Arnold. Dincolo de supozitii si de declaratiile de presa, intre cei doi a existat si exista inca „o atractie puternica”, spune o cunostinta apropiata a acestora, celebrul actor facand tot posibilul sa se impace cu sotia sa.

Taguri

Arnold Schwarzenegger , actor , terminator , parasit ,

Comentarii

Spune-ti parerea despre
Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Login

Sponsored Links

Statistici:Linkuri Sponsorizate:
Copyright © www.ro-online.ro - Romania-Online . All Rights Reserved.
play online games | Online Games | play mini games | stiri mondene | Online Games